FAQ

[mks_toggle title=”Mikä on tuotteiden toimitusaika?” state=”close ”] Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on n. 7 arkipäivää. Pyrimme laittamaan tilaukset toimitukseen jo seuraavana arkipäivänä. Vaativammat sekä suuremmat tilaukset käydään tapauskohtaisesti ja ollaan yhteydessä asiakkaaseen tarpeen tullen. Mikäli tilattua materiaalia ei ole Suomen varastolla voi toimitusaika olla 14vrk.[/mks_toggle]

[mks_toggle title=”Voinko palauttaa tuotteen?” state=”close ”] Tuotteilla joihin kaiverretaan tekstejä, kuvia tai logoja eivät ole vaihto- tai palautusoikeutettuja. Jos tuotteita ei ole lainkaan kaiverrettu, on tuotteilla normaali 14vrk palautusoikeus. Tässä tilanteessa asiakas maksaa postikulut.

Jos et ole tyytyväinen tilattuun tuotteeseen, otathan yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse. Yritämme aina parantaa palveluamme ja autamme mielellämme ongelmatilanteissa.

[/mks_toggle]

[mks_toggle title=”Mikä on suunnittelutyökalu?” state=”close ”]
Suunnittelutyökalu on toistaiseksi poissa käytöstä!

Ceruusdesign.fi sivustolla toimiva suunnittelutyökalu antaa mahdollisuuden suunnitella ja tilata persoonallisen oluttuopin.  Suunnittelutyökalun avulla voidaan yllättää ystävät persoonallisilla tuopeilla, joita ei kellään muulla ole.

Jos verkkokaupan suunnittelutyökalulla ei ole mahdollista toteuttaa haluamaasi tuotetta, otathan yhteyttä  esim. yhteydenottolomakkeen avulla.[/mks_toggle]

[mks_toggle title=”Voiko suunnittelutyökalulla tilata mitä tahansa tuotetta?” state=”close ”]
Suunnittelutyökalu on toistaiseksi poissa käytöstä!

Suunnittelutyökalulla voidaan ainoastaan suunnitella ja tilata oluttuoppeja. Toteutamme kuitenkin persoonallisimmatkin ratkaisut muihin laseihin, otathan yhteyttä yhteydenottolomakkeella. [/mks_toggle]

[mks_toggle title=”Kuvien kaivertaminen” state=”close ”] Kaiverramme myös valokuvia tuotteisiin. Valokuvien kaivertaminen vaatii kuvien muokkaamista, joten näissä tilanteissa toivomme yhteydenottoa.
[/mks_toggle]

[mks_toggle title=”Logon kaivertaminen” state=”close ”] Oletuksena logot kaiverretaan tuotteisiin mahdollisimman keskelle sekä suurimpaan mahdolliseen kokoon, riippuen lasin koosta. Suurimpaan oluttuoppiin (74cl) neliön muotoinen logo on kooltaan noin 7cm x 7cm.

Verkkokauppamme hyväksyy tällä hetkellä ainoastaan .jpg ja .png formaatissa olevia kuvia/logoja. Jos käytössäsi on vektorigrafiikkaa, voi sen lähetää meille sähköpostilla osoitteeseen info@ceruusdesign.fi
[/mks_toggle]

[mks_toggle title=”Onko tilaaminen on hankalaa?” state=”close ”] Jos verkkokauppamme työkalut eivät mahdollista haluttua kaiverrusta tuotteeseen, otathan yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

Tilaukset voidaan tehdä myös sähköpostin välityksellä ja neuvomme tuotteiden suunnittelussa.
[/mks_toggle]