Maksutavat

Pankkimaksut

Paytrailin maksupalvelun kautta on saatavilla kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Kun asiakas maksaa pankkipainikkeen kautta, siirtyy raha ensin Paytrailin asiakasvaratilille, josta se tilitetään kauppiaalle tilitysviiveen jälkeen. Viive on tyypillisesti yksi pankkipäivä. Maksajan tiliotteella maksun saajana näkyy Paytrail Oyj.

Lista saatavilla olevista pankkien verkkomaksupainikkeista:

  • Nordea
  • Osuuspankki
  • Danske Bank
  • Ålandsbanken
  • Handelsbanken
  • S-Pankki
  • Aktia
  • Säästöpankki
  • POP Pankki
  • Oma Säästöpankki

Luottokorttimaksut

Paytrailin kautta on mahdollista lisätä verkkokaupan maksutapoihin seuraavat korttimaksutavat: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express ja Eurocard. Verkkokauppias voi itse määritellä, mitä maksutapoja he haluavat lisätä maksutapavalikoimaansa.

Paytrail Oyj toimii maksunvälittäjänä verkkokaupoissa, ja vastaamme siitä, että maksut välitetään verkkokaupalle varmasti suojatussa verkkoyhteydessä. Takaamme siis maksamisen turvallisuuden, kun maksupalveluamme käytetään.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

MobilePay

MobilePay on helppo, nopea ja suosittu mobiilimaksutapa. MobilePay-sovelluksesta vastaa Danske Bank, voit tutustua sovellukseen tarkemmin Danske Bankin verkkosivuilla

Maksaminen MobilePaylla:

Kun maksat MobilePaylla verkkokaupassa, maksu etenee seuraavasti:

1. Syötä MobilePay-sovellukseen liittämäsi matkapuhelinnumero tehdessäsi ostoksen verkkokaupassa
2. Hyväksy maksu MobilePay-sovelluksessa
3. Maksu veloitetaan siltä maksukortilta, jonka olet liittänyt MobilePay-sovellukseen

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Collector ja Jousto. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collectorin yrityslaskun ehdot ovat tarjolla myös heidän sivuillaan: collector.se/upload/Partners/Agreements/CHECK/Credit_terms_All_comp_FI.pdf

OPn lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot näet tästä.

Lue lisää lasku- ja osamaksutavoista:

collector.fi
jousto.com