Toimitusehdot

TILAAMINEN

Toimitamme tilaukset vain Suomeen. Voit tilata tuotteita myös toiseen osoitteeseen, vaikkapa lahjaksi, jolloin ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella. Tilaajan on oltava 18 vuotias, tai hänellä on oltava sähköpostitse annettu huoltajan suostumus. Mahdollisiin kysymyksiin vastaamme sähköpostitse tai puhelimitse.

MAKSAMINEN

Tuotteen hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Mahdolliset toimituskulut lisätään ostosten loppusummaan ja näkyvät ostoskorissa.

Tilatut tuotteet voi maksaa kaikilla kassalla näkyvissä olevilla maksutavoilla. 

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

TOIMITUSKULUT

Toimituskulut määräytyvät tilatun tuotteen ja määrän mukaan.

TOIMITUSAIKA

2-14 vrk
Jos toimitus viivästyy, niin otamme sähköpostitse yhteyttä mahdollisemman pian.

TOIMITUSTAVAT

Lähetykset toimitetaan kirjeenä tai postista/ postin pakettiautomaatista noudettavana pakettina. Voit hakea tuotteet myös suoraan ilman toimituskuluja (sovi ennakkoon paikallaolo):

Sompakatu 15, 24280 Salo, puh. 0503875129

Kun tilauksesi on valmis noudettavaksi, lähetämme siitä sinulle tekstiviestin/sähköpostin.

YHTEYSTIEDOT

Ceruus Design, Pekka Lottonen, Sompakatu 15 24280 Salo, puh. 0503875129