Vaihto- ja palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuille tuotteillemme annamme lakisääteisen 14vrk palautusoikeuden, jos tuotteisiin ei ole tilattu kaiverrusta. Tuotteen on oltava täysin koskematon.

Kaiverretuilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Jos tuote ei ole sellainen kuin toivoit, otathan yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

Ei kaiverretuilla tuotteilla on asiakkaalla oikeus peruuttaa kauppa 14 vrk kuluessa joko suullisesti tai kirjallisesti ilmoittamalla. Alta löytyvät yhteystiedot. Tuote on lähetettävä palautuksena 14 vrk:n sisällä peruutuksesta.

Kuluttajansuojalain mukaan: ”Jos kuluttaja on vastaanottanut tavaran, hänen on pidettävä se olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä siihen saakka, kunnes hän on päättänyt pitää tavaran.

Jos kuluttaja kuitenkin tavaran käyttöönoton jälkeen peruuttaa sopimuksen, hänen on vastattava sen arvon alentumisesta. Tavaraa ei katsota otetuksi käyttöön, jos kuluttaja on käsitellyt tavaraa vain siten kuin on tarpeen sen luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi.”

Tuotetta saa kokeilla ja sovittaa kuten myymälässä. Muunlainen tuotteen käyttö katsotaan käyttöönotoksi. (Kuluttajariitalautakunnan neuvonnan ohjeistus 12.12.2018).

Mukaan on liitettävä alkuperäinen toimitusluettelo tai kopio siitä. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Palauttaessasi tuotteen ota ensin yhteyttä yhteydenottolomakkeella. Kirjeessä kulkevat tuotteet voit lähettää alta löytyvään osoitteeseen.

TUOTTEIDEN PALAUTUS

Ennen tuotteiden palautusta, otathan yhteyttä aina ensin yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen info(at)ceruusdesign.fi

Yritys palauttaa maksut samalla maksutavalla, jota kuluttaja on käyttänyt. Jos ostaja on maksanut ostoksensa esimerkiksi verkkopankissa, summa palautetaan ostajan  ilmoittamalle pankkitilille. Luottokorttimaksu hyvitetään vastaavasti luottokortille.

Ostajan on maksettava palauttamisesta aiheutuvat kustannukset.

VIRHEET

Hyvitämme tai vaihdamme virheelliset tuotteet.
Jos lähetys on vahingoittunut kuljetuksen aikana, niin ota yhteyttä yhteydenottolomakkeeella.

TIETOSUOJA

Henkilötietojasi ei luovuteta ulkopuolisille ja käytetään vain asiakkuutesi hoitamiseen.

Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hinnanmuutoksiin.

YHTEYSTIEDOT

Ceruus Design, Pekka Lottonen, Sompakatu 15, 24280 Salo